• Lash Addict Eyelash Conditioning Serum
  • Lash Addict Eyelash Conditioning Serum
  • Lash Addict Eyelash Conditioning Serum

Lash Addict Eyelash Conditioning Serum

Lashaddict

在庫: 237 個

ご購入の際はユーザー登録が必要になります。
※理美容室・エステ・ネイル・アイラッシュサロンなど、美容業に従事している方のみへの販売とさせていただいております。一般の方への販売はできませんので、予めご了承ください

会員登録をして購入する
Ngandhut nano-peptida alami sing dipatenake kanggo njaga bulu mata alami sing sehat lan apik. Sawise mung 3 minggu nggunakake terus-terusan, bulu mata bakal tuwuh maneh lan dadi luwih kandel.
* Ana beda individu.
* Elinga yen paket lawas lan paket anyar bisa uga dikirim bebarengan.
Kapasitas internal 5 ml

【Cathetan】
Mungkasi panggunaan yen ora cocog karo kulit, utawa yen ana kelainan kayata tatu, bengkak, utawa eksim ing utawa ing sekitar area sing bakal ditrapake.
Yen nembus menyang mripat, mbilas kanthi sak tenane.
Yen sampeyan ngalami kelainan kayata iritasi, mandheg nggunakake lan takon dhokter sampeyan. Yen sampeyan terus nggunakake, gejala bisa saya tambah.
Elinga yen cangkeme wadhah madhep mudhun nalika nggunakake, serum bakal tumpah. Aja diselehake ing sinar srengenge langsung utawa ing jangkauan bocah.