• Brow Addict Brow Conditioning Serum
  • Brow Addict Brow Conditioning Serum
  • Brow Addict Brow Conditioning Serum

Brow Addict Brow Conditioning Serum

Lashaddict

在庫: 5 個

ご購入の際はユーザー登録が必要になります。
※理美容室・エステ・ネイル・アイラッシュサロンなど、美容業に従事している方のみへの販売とさせていただいております。一般の方への販売はできませんので、予めご了承ください

会員登録をして購入する
Hasil sing nggumunake sanajan kanggo sing duwe alis tipis! Kapadhetan alis, sing jarang tuwuh, wis tambah lan dadi bentuk sing cocog. Ngandhut nano-peptida alami sing dipatenake, sing bisa digunakake sapisan dina mung 3 minggu kanggo nambah kekencangan, volume, luster, lan dawa alis kanggo alis sing luwih alami lan apik tinimbang sadurunge. Aku bakal nuntun sampeyan.
* Ana beda individu.
Kapasitas internal 5 ml

【carane nggunakake】
Tansah resik alis lan gunakake sapisan dina, ati-ati supaya ora kena ing mripat. Aplikasiake ing oyod alis. Ngilangke ujung sikat kanthi resik sawise digunakake.
Mungkasi panggunaan yen ora cocog karo kulit, utawa yen ana kelainan kayata tatu, bengkak, utawa eksim ing utawa ing sekitar area sing bakal ditrapake. Yen nembus menyang mripat, mbilas kanthi sak tenane.
Yen sampeyan ngalami kelainan kayata iritasi, mandheg nggunakake lan takon dhokter sampeyan. Yen sampeyan terus nggunakake, gejala bisa saya tambah.
Elinga yen cangkeme wadhah madhep mudhun nalika nggunakake, serum bakal tumpah. Aja diselehake ing srengenge langsung utawa ing jangkauan bayi.