• Divuse BT Cushion Foundation
  • Divuse BT Cushion Foundation
  • Divuse BT Cushion Foundation
  • Divuse BT Cushion Foundation
  • Divuse BT Cushion Foundation
  • Divuse BT Cushion Foundation
  • Divuse BT Cushion Foundation
  • Divuse BT Cushion Foundation
  • Divuse BT Cushion Foundation

Divuse BT Cushion Foundation

ディビュース

在庫: 14 個

ご購入の際はユーザー登録が必要になります。
※理美容室・エステ・ネイル・アイラッシュサロンなど、美容業に従事している方のみへの販売とさせていただいております。一般の方への販売はできませんので、予めご了承ください

会員登録をして購入する
Beige cahya sing digabungake kanthi apik karo kulit sing entheng.

Ngandhut racun botulinum, jinis protein sing nambah keriput, nggawe pondasi iki minangka bahan sing efektif kanggo nyuda garis vertikal ing antarane alis, garis-garis halus ing sudhut mripat, garis eseman, lan garis ekspresi.

*(karo isi ulang)

【Cathetan】
Ora ana pamflet sing dilampirake.