• Debus Cushion Foundation (SRG)
  • Debus Cushion Foundation (SRG)
  • Debus Cushion Foundation (SRG)
  • Debus Cushion Foundation (SRG)
  • Debus Cushion Foundation (SRG)
  • Debus Cushion Foundation (SRG)
  • Debus Cushion Foundation (SRG)
  • Debus Cushion Foundation (SRG)
  • Debus Cushion Foundation (SRG)

Debus Cushion Foundation (SRG)

ディビュース

在庫: 6 個

ご購入の際はユーザー登録が必要になります。
※理美容室・エステ・ネイル・アイラッシュサロンなど、美容業に従事している方のみへの販売とさせていただいております。一般の方への販売はできませんので、予めご了承ください

会員登録をして購入する
Entuk perawatan kulit lan dandanan ing wektu sing padha! Fondasi bantal sing ngemot bahan kecantikan sing konsentrasi banget.

Bahan-bahan kecantikan sing konsentrasi banget nyenyet kulit sing sensitif, nambah kelembapan lan elastisitas, lan nggawe rampung sing cerah lan cerah. Ningkatake fungsi penghalang kulit lan ndadékaké kulit sing sehat lan sregep.

Ngandhut Cellisome (solusi kultur sel induk adipose manungsa) sing nambah fungsi penghalang kulit, Phytosome (faktor pertumbuhan peptida) EGF, FGF, IGF, tembaga tripeptida-1, asetil hexapeptide-8, lan sapiturute kanggo kulit sing elastis lan sehat.

Unit utama + [1 isi ulang kalebu]
Kapasitas internal 15g
fungsi UV SPF50+/PA+++