• sampo bulu mata
  • sampo bulu mata
  • sampo bulu mata

sampo bulu mata

Lashaddict

在庫: 0 個

ご購入の際はユーザー登録が必要になります。
※理美容室・エステ・ネイル・アイラッシュサロンなど、美容業に従事している方のみへの販売とさせていただいております。一般の方への販売はできませんので、予めご了承ください

会員登録をして購入する
Shampoo mata pecandu bulu mata. Mbusak rereget sing nglumpukake saben dina, rereget sing ora bisa diilangi kanthi normal, lan bulu mata mite. Mites bulu mata nyebabake gatal lan inflamasi ing mripat, sing bisa nyebabake bulu mata tiba. Mites bulu mata uga bisa dadi panyebab masalah umum kayata bledosan mata, styes, lan mata muter. Kanthi ngresiki nganggo busa alus sing dirancang khusus kanggo bulu mata, bahan serum bisa luwih gampang nembus lan ekstensi bakal tahan luwih suwe. Dirancang khusus kanggo area mripat, supaya sampeyan bisa ngumbah mripat lan lipatan kanthi yakin.
Kapasitas internal 30 g

【Cathetan】
Mungkasi panggunaan yen ora cocog karo kulit, utawa yen ana kelainan kayata tatu, bengkak, utawa eksim ing utawa ing sekitar area sing bakal ditrapake.
Yen nembus menyang mripat, mbilas kanthi sak tenane.
Yen sampeyan nemu kelainan kayata iritasi, mungkasi nggunakake lan takon dhokter. Yen sampeyan terus nggunakake, gejala bisa saya tambah.
Aja diselehake ing srengenge langsung utawa ing jangkauan bocah.