• Lucious lash liner
  • Lucious lash liner
  • Lucious lash liner

Lucious lash liner

Lashaddict

在庫: 6 個

ご購入の際はユーザー登録が必要になります。
※理美容室・エステ・ネイル・アイラッシュサロンなど、美容業に従事している方のみへの販売とさせていただいております。一般の方への販売はできませんので、予めご了承ください

会員登録をして購入する
Eyeliner 2-in-1 sing ngemot bahan serum bulu mata.
Nalika nggawe mripat katon ayu, úa klempakan uga nyedhiyani care bulu mata.
Jinis pena sing kuwat sing ngidini sampeyan nggambar kanthi rapi saka rincian sing apik nganti garis sing kandel.
Kapasitas internal 4 ml

【Cathetan】
Mungkasi panggunaan yen ora cocog karo kulit, utawa yen ana kelainan kayata tatu, bengkak, utawa eksim ing utawa ing sekitar area sing bakal ditrapake.
Yen nembus menyang mripat, mbilas kanthi sak tenane.
Yen sampeyan ngalami kelainan kayata iritasi, mandheg nggunakake lan takon dhokter sampeyan. Yen sampeyan terus nggunakake, gejala bisa saya tambah.
Aja diselehake ing srengenge langsung utawa ing jangkauan bayi.