• mascara drama utama
  • mascara drama utama
  • mascara drama utama

mascara drama utama

Lashaddict

在庫: 0 個

ご購入の際はユーザー登録が必要になります。
※理美容室・エステ・ネイル・アイラッシュサロンなど、美容業に従事している方のみへの販売とさせていただいております。一般の方への販売はできませんので、予めご了承ください

会員登録をして購入する
Wayahe sampeyan ngetrapake, nggawe finish dramatis sing katon kaya perm bulu mata!
Mascara unik dikembangake dening para ilmuwan kosmetik. Efektif kanggo bulu mata sing rusak kanthi ekstensi bola-bali lan perm bulu mata. Sampeyan uga bisa tuwuh lan ngrawat bulu mata saben sampeyan nggunakake!
Nduweni sikat bunder sing gampang nggawe volume ing oyod lan nggawe curls tenan.
Bahan-bahan agen nano-peptida lan kondisioner sing dipatenake nyedhiyakake perawatan bulu mata nalika nandheske keriting lan nggawe bulu mata sing katon munggah. Mascara iki ora smudge, supaya sampeyan ora kena mata panda, lan efek bakal tahan kanggo dangu.
Kapasitas internal 8 ml

【Cathetan】
Mungkasi panggunaan yen ora cocog karo kulit, utawa yen ana kelainan kayata tatu, bengkak, utawa eksim ing utawa ing sekitar area sing bakal ditrapake.
Yen nembus menyang mripat, mbilas kanthi sak tenane.
Yen sampeyan ngalami kelainan kayata iritasi, mandheg nggunakake lan takon dhokter sampeyan. Yen sampeyan terus nggunakake, gejala bisa saya tambah.
Aja diselehake ing sinar srengenge langsung utawa ing jangkauan bocah.