• mascara extension utama
  • mascara extension utama
  • mascara extension utama

mascara extension utama

Lashaddict

在庫: 0 個

ご購入の際はユーザー登録が必要になります。
※理美容室・エステ・ネイル・アイラッシュサロンなど、美容業に従事している方のみへの販売とさせていただいております。一般の方への販売はできませんので、予めご了承ください

会員登録をして購入する
Kanggo bulu mata dawa jet ireng sing katon kaya ekstensi bulu mata! Komplek nano-peptida nduweni efek kahanan sing moisturizes bulu mata, ndandani bulu mata rusak saben sampeyan nggunakake. Sikat alus sing diproses khusus misahake lan nutupi saben bulu mata, nggawe finish sing padha karo ekstensi. sikat iki gampang kanggo aplikasi lan ora nimbulaké clumps.
Kapasitas internal 8 ml

【Cathetan】
Mungkasi panggunaan yen ora cocog karo kulit, utawa yen ana kelainan kayata tatu, bengkak, utawa eksim ing utawa ing sekitar area sing bakal ditrapake.
Yen nembus menyang mripat, mbilas kanthi sak tenane.
Yen sampeyan ngalami kelainan kayata iritasi, mandheg nggunakake lan takon dhokter sampeyan. Yen sampeyan terus nggunakake, gejala bisa saya tambah.
Aja diselehake ing sinar srengenge langsung utawa ing jangkauan bocah.