• Spicare Veiled Diamond Mask (voile de diamant)
  • Spicare Veiled Diamond Mask (voile de diamant)
  • Spicare Veiled Diamond Mask (voile de diamant)
  • Spicare Veiled Diamond Mask (voile de diamant)
  • Spicare Veiled Diamond Mask (voile de diamant)
  • Spicare Veiled Diamond Mask (voile de diamant)

Spicare Veiled Diamond Mask (voile de diamant)

SPICARE

在庫: 2 個

ご購入の際はユーザー登録が必要になります。
※理美容室・エステ・ネイル・アイラッシュサロンなど、美容業に従事している方のみへの販売とさせていただいております。一般の方への販売はできませんので、予めご了承ください

会員登録をして購入する
Kolagen sing digunakake ing "SPICAREvoiledediamant" nglindhungi kelembapan lan elastisitas kulit. Berlian, sing diklasifikasikake minangka zat paling larang ing saben unit bobot ing donya, ora mung dianggep watu permata sing larang regane wiwit jaman kuna amarga langka lan luster unik, nanging uga wis kabukten ing macem-macem makalah duwe macem-macem kegunaan lan efek ing kulit. Ta.
Diamonds sing klebu ing macem-macem Kosmetik, lan ngandika ora mung nambah kawentar, nanging uga sekutu kuat ing perawatan anti-tuwa.
SPICARE voilede diamant ngemot inospicules berlian sing bakal nggawe kulit sampeyan padhang.
Kapasitas internal 1 box isi 6 biji

【komponen】
Kolagen terhidrolisis, banyu, gliserin, 1,2-heksanediol, niacinamide, betaine, panthenol, poliakrilat-13, tri(kapril/kaprat) gliseril, sorbitan sesquioleate, dimetikon, poliisobutena
fenil trimetikon, lesitin terhidrogenasi, gliseril glukosida, gula isomerisasi,
Polysorbate 20, sorbitan isostearate, bubuk berlian, berlian koloid, β-glukan, spons terhidrolisis, ekstrak daun mint apel, ekstrak daun teh, ekstrak daun thyme, etilheksilgliserin, arginin, karbomer, gum xanthan, natrium sitrat, asam sitrat. , EDTA-2Na, minyak buah bergamot, minyak lavender, minyak daun rosemary, limonene, linalool